разно

Песната "Зета Македонија" (македонска верзија) издадена на носач на звук.
ЦД изданието содржи и кратка брошура со објаснување за текстот,
извадок од истоимената книга од Бранко Сотировски.

Текст: Бранко Сотировски
Музика: Сашо Ливрински
Изведувач: Серафина Фантаузо

За подетални информации доколку сакате да го набавите Цд -то, обратете се 
на zetamakedonija21@gmail.com

Прегледано:  3,744.00 пати

                Химна на Зета Македони.

  

 

  

 

     .............................................................

 

Банери од радио станици каде се емитуваат песните создадени според сознанијата објавени во книгата „Зета Македониа“.

 

            ..............

 

        

            https://www.facebook.com/RadioIskrica

      ...............................................................  

 

   

https://www.facebook.com/groups/1444236085790710/

 

Почувствувајте ги убавините на Аргентинското Танго. Покрај македонските ора, кои се бисери во светот, танго е вештина дадена за забава, уживање и здравје затоа ја заслужуваат сите!

     ................................................................