1. МИЧИГЕН

Зета Македониа Прекуокеански северен Цут, (денес таканаречена Мичиген).

 

 

 

                                             https://content.govdelivery.com/accounts/MIDNR/bulletins/148a162

Прегледано:  332.00 пати

 

 

 

 

Банери од радио станици каде се емитуваат песните создадени според сознанијата објавени во книгата „Зета Македониа“.

 

 

 

......

 

 

        

            https://www.facebook.com/RadioIskrica

 

Песната на НАРОДНИ РАДИО СРБИЈА се емитува шест пати во денот и тоа во. 09ч, 11ч, 14ч, 17ч, 20ч и 22ч.

 

 

 

Tанго е вештина дадена за забава, уживање и здравје затоа ја заслужуваат сите!